14 jaar leraar, BESTE Progressie! IKO License Since 2005

 

Telstar kitesurf

 

 

 

 

Telstarsurf

Wij werken v.a. 2014 samen met Kitesurfschool Telstarsurf!!!!

Wij hebben besloten om met Telstarsurf samen te werken en de locatie IJmuiden, Strand Horst, Muiderberg, Zandvoort, Schellinkhout, Enkhuizen en Mirns als kitesurf locaties toe te voegen aan de locatie die wij al hadden.

Door middel van de samenwerking hebben wij een betere winddekking. Winddekking betekend:  een betere mogelijkheid om de kitesurflessen door te laten gaan, kwalitatief betere kitesurflessen aan te bieden, juiste locatie om te leren kitesurfen, en een zeer goed bereik voor mensen die willen gaan kitesurfen in oosten, midden en het westen van Nederland.

Nu is kitesurfen nooit zo makkelijk en leerzaam geweest als bij Wind4water vs Telstarsurf

kitesurflessen wind4water

Wind, strand, zee een kite en een board! De ruimte, de rust……de spanning giert door je lichaam! Kite-materiaal opzetten, trapeze om! Een laatste blik naar het vaste land. Daar ga je dan voortbewogen door de wind het water over. Magisch, de zon gaat langzaam onder en jij ziet de natuur op zijn best, op het water tussen de golven en een paar goede vrienden die het met je delen. Boek een paar kitesurflessen en ervaar het zelf!!!!

Kitesurflessen methode IKO De lessen bestaan hoofdzakelijk uit praktijkgericht lessen, waarbij veiligheid en snel zelfstandig kitesurfen voorop staat. De lessen worden gegeven volgens de richtlijen van de IKO, (International Kiteboarding Organisation). Alle leraren hebben een officiële cursus afgerond en worden verplicht om jaarlijks bijscholing te doen. Hierdoor kan de kwaliteit van de lessen wereldwijd gewaarborgd blijven.

Wind4water vs Telstarsurf Wij werken v.a. 2014 samen met Kitesurfschool Telstarsurf!!!! Wij hebben besloten om met Telstarsurf samen te werken en de locatie IJmuiden, Strand Horst, Muiderberg, Zandvoort, Schellinkhout, Enkhuizen en Mirns als kitesurf locaties toe te voegen aan de locatie die wij al hadden. Door middel van de samenwerking hebben wij een betere winddekking. Winddekking betekend: een betere mogelijkheid om de kitesurflessen door te laten gaan, kwalitatief betere kitesurflessen aan te bieden, juiste locatie om te leren kitesurfen, en een zeer goed bereik voor mensen die willen gaan kitesurfen in oosten, midden en het westen van Nederland. Nu is kitesurfen nooit zo makkelijk en leerzaam geweest als bij Wind4water vs Telstarsurf