14 jaar leraar, BESTE Progressie! IKO License Since 2005

Het Veluwemeer is een meer met een waanzinnig mooi strand! Een strand waar je op je gemak onder begeleiding van een zeer ervaren IKO Level II leraar de sport kitesurfen kan leren. Waarom hier? De rustige kitesurf  locatie en de ondiepe wateren van het Veluwemeer vergemakkelijkt het leerproces, dat betekent dat je de sport sneller zelfstandig kunt beoefenen. Ervaren kitesurfers zullen later ook naar zee gaan, om de sensatie van de golven en de sterke wind te beleven. Daarom bieden wij ook lessen aan op het strand van IJmuiden Aan Zee!

 Adres van de kitesurfles locatie: Ermelo Palmbosweg 16 – 20 3853 LB ERMELO

Onze locatie bevindt zich aan het strand. Het is makkelijk bereikbaar met de auto. Parkeer ruimte is ruim aanwezig en naast de kiteles locatie. Kosten variërend  van € 5,- per dag tot € 10,-

 

Wind, strand, zee een kite en een board! De ruimte, de rust……de spanning giert door je lichaam! Kite-materiaal opzetten, trapeze om! Een laatste blik naar het vaste land. Daar ga je dan voortbewogen door de wind het water over. Magisch, de zon gaat langzaam onder en jij ziet de natuur op zijn best, op het water tussen de golven en een paar goede vrienden die het met je delen. Boek een paar kitesurflessen en ervaar het zelf!!!!

Kitesurflessen methode IKO De lessen bestaan hoofdzakelijk uit praktijkgericht lessen, waarbij veiligheid en snel zelfstandig kitesurfen voorop staat. De lessen worden gegeven volgens de richtlijen van de IKO, (International Kiteboarding Organisation). Alle leraren hebben een officiële cursus afgerond en worden verplicht om jaarlijks bijscholing te doen. Hierdoor kan de kwaliteit van de lessen wereldwijd gewaarborgd blijven.

Wind4water vs Telstarsurf Wij werken v.a. 2014 samen met Kitesurfschool Telstarsurf!!!! Wij hebben besloten om met Telstarsurf samen te werken en de locatie IJmuiden, Strand Horst, Muiderberg, Zandvoort, Schellinkhout, Enkhuizen en Mirns als kitesurf locaties toe te voegen aan de locatie die wij al hadden. Door middel van de samenwerking hebben wij een betere winddekking. Winddekking betekend: een betere mogelijkheid om de kitesurflessen door te laten gaan, kwalitatief betere kitesurflessen aan te bieden, juiste locatie om te leren kitesurfen, en een zeer goed bereik voor mensen die willen gaan kitesurfen in oosten, midden en het westen van Nederland. Nu is kitesurfen nooit zo makkelijk en leerzaam geweest als bij Wind4water vs Telstarsurf